SÜNDMUSTE KAVA
  tagasi AVALEHELE
  SA Võru Kannel
  Töötajad
  Teenused
  Piletiinfo, SAALIPLAANID
  Kino Kannel
  "Võru Kandle teatriauhind"
  Võru Linnagalerii
  Harrastustegevus
  Külastaja meelespea
  Facebooki leht ja koostööpartnerid
  Sündmuste arhiiv
  Tagasivaateid
   
   
    SA Võru Kannel
Liiva 13, 65609 Vőru
Info: (+372) 78 68676, (+372) 78 68671
Faks: (+372) 78 68672
E-post: info@vorukannel.ee
 
Täna Kandles | Hooaja tippsündmused | Ürituste arhiiv

Kõik üritused
Ürituse nimi: Muuilmamuusika Võrus: basskitarrist STUART HAMM (USA) + külalised: ans. Toomas Vanem & The Limited Edition
Kuupäev: 22.10.2010
Kell: 20:00
Koht:
Ürituse kirjeldus:

Basskitarrikangelane tervele põlvkonnale

Stuart Hamm läks ajalukku juba rohkem kui veerand sajandit tagasi, kui ilmus Steve Vai ulmeline "Flex-Able" (1984). Järgnevate aastate jooksul sai temast "kitarrikangelaste ajajärgu" tuntumaid ja nõutumaid basskitarriste. Peale Vai esimesi plaate seostub Hamm eelkõige Joe Satriani Band'iga, kus ta on olnud tegev kuni viimase ajani. Samal ajal on ta osalenud Ritchie Kotzen'i, Michael Schenker'i ja paljude teiste mõjukate kitarristide albumitel. Aastatepikkune koostöö on teda sidunud fusion trioga GHS, kus peale tema mängivad kitarrist Frank Gambale (ex-Chick Corea Elektric Band) ja Steve Smith (ex-Journey). Osalemine maailmas laineid löönud projektis G3 (Vai/Satriani/Johnson) inspireeris Hamm'i 2006. aastal kokku kutsuma analoogset basskitarristide "supertriot" Bx3 (+Billy Sheehan+Jeff Berlin).

Stuart Hamm on maailmakuulsa Berklee College of Music Alumni auhinna omanik; USA ühe juhtivama muusikaajakirja Guitar Player lugejad on teda korduvalt valinud parimaks bassistiks nii rocki kui jazzi kategoorias. Kui lisada töö viljaka sooloartisti, otsitud pedagoogi ja juhtiva bassiteoreetikuna, pole kahtlust, et Hamm kuulub maailma kõigi aegade mõjukaimate basskitarristide hulka.

 

Diskograafia:

Soolo

"Radio Free Albemuth" (1988)

"Kings Of Sleep" (1989)

"The Urge" (1991)

"Outbound" (2000)

"Stu X 2" (2007)

Steve Vai:

"Flex-Able" (1984)

"Passion and Warfare" (1990)

Joe Satriani

"Flying in a Blue Dream" (1989)

"Time Machine" (1993)

"Crystal Planet" (1998)

"Live In San Francisco" CD/DVD (2001)

"Live In Paris" (2010)

G3 (with Billy Sheehan & Jeff Berlin)

"Live In Concert" (1997)

Richie Kotzen

"Ritcie Kotzen (1989)

Michael Schenker Group

"Arachnophobiac" (1993)

GHS

"Show Me What You Can Do" (1998)

"The Light Beyond" (2000)

"GHS3" (2002)

MUUILMAMUUSIKA 2010

Kodulehekülg: www.stuarthamm.net

MySpace: www.myspace.com/stuhamm

Facebook: FACEBOOK/STUARTHAMM


Institute of Bass, intervjuu www.instituteofbass.com/bass_greats/

Active Bass, intervjuu www.activebass.com/features/item.asp?i=5

Bass Musician Magazine, intervjuu www.bass-musician-magazine.com/General/bass-musician-magazine-detail.asp?year=2009&month=10&article-id=123422716

 

Washburn

Signature Acoustic Bass

Artisti profiil www.washburn.com/artists/signature-artists/stu-hamm-bio.html

"With Hamm’s direction, we were able to create the only acoustic bass that can keep up with and exemplify Hamm’s insurmountable talent."

 

HARTKE
Hartke 5500 Head
Hartke HyDrive 4x10s

www.samsontech.com/main/misc.cfm?pageID=23&brandID=3

“These days, musicians want versatility,” says Stu Hamm, Hartke endorsee. “Contemporary bassists are looking for products that won’t limit their style of music. We want power, we want tone, we want punch and we want control over all of it. The HyDrive speakers offer great sound and the amps provide complete control over your tone. From heavy-metal to jazz or anything in between, HyDrive has you covered.”

**********************************

Kontserdi külalisesineja on ansambel Toomas Vanem & The Limited Edition

Henno Kelp (bass);

Runno Tamra (klahvpillid);

Andrus Lillepea  (trummid)

www.toomasvanem.com

 

 

Täpsem info/kontaktandmed:

Teatrisaalis.

Piletid eelmüügist 125 EEK /  7,99EUR

Samal päeval 150 EEK / 9,59 EUR

Eelmüük k/m Kannel kassas (tel. 7868676) ja Piletilevi müügipunktides.


<<Tagasi
 
Kultuurikalender
september 2019
E T K N R L P
            01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
< augustokt >

Üritused e-postile: